• Nieuw
Nacomi Next Level Gezichtscrème SPF50 Licht voor de Dag 40 ml

Nacomi Next Level Gezichtscrème SPF50 Licht voor de Dag 40 ml

€ 10,40
Inclusief belasting
118149

Een geavanceerde beschermende crème, gemaakt voor de dagelijkse verzorging van de huid die wordt blootgesteld aan de schadelijke effecten van externe factoren

3
Aantal

Nacomi Next Level Gezichtscrème SPF50 Licht voor de Dag 40 ml

Een geavanceerde beschermende crème, gemaakt voor de dagelijkse verzorging van de huid die wordt blootgesteld aan de schadelijke effecten van externe factoren. Deze lichte crème combineert effectieve bescherming tegen UVB-, UVA-, IR- en blauwlichtstraling, terwijl hij ook hydrateert en regenereert. Het werkt perfect als een beschermende barrière tegen oxidatieve stress en luchtvervuiling, terwijl het vroegtijdige huidveroudering voorkomt. De formule is gebaseerd op een combinatie van geavanceerde zonnefilters en rijke voedingsstoffen die samen de huid beschermen tegen veroudering door zonlicht en UV-schade. Dankzij de lichte consistentie is de crème perfect onder make-up en biedt hij de hele dag comfort en hydratatie.

Belangrijkste ingrediënten:

-UVA- en UVB-filters: Beschermen de huid effectief tegen schadelijke zonnestralen, die bijdragen aan vroegtijdige huidveroudering en de ontwikkeling van rimpels. De crème werkt als een beschermend schild, voorkomt zonnebrand en vermindert het risico op huidkanker.

-Perzikbloesemextract: Dit ingrediënt neutraliseert de effecten van oxidatieve stress veroorzaakt door milieuvervuiling. Het helpt het gezonde uiterlijk van de huid te behouden en herstelt de vitaliteit en jeugdige glans.

-Lingberry-extract: Bevat krachtige antioxidanten die niet alleen beschermen tegen UV-straling, ale ook tegen infraroodstraling (IR) en blauw licht (HEV). Dit extract heeft een regenererend effect op de huid, vermindert de zichtbaarheid van rimpels en verkleuringen en verbetert de stevigheid en elasticiteit.

-Trehalose, propaandiol, betaïne en glycerine: deze vochtinbrengende ingrediënten werken synergetisch om vocht in de huid vast te houden en deze te beschermen tegen uitdroging en oxidatieve stress. Ze ondersteunen de reconstructie van de beschermende barrière van de huid en zorgen voor zachtheid, elasticiteit en langdurige hydratatie.

-Druivenpitolie: Rijk aan linolzuur en antioxidanten, deze olie hydrateert intens, verbetert de elasticiteit van de huid en ondersteunt de regeneratie ervan. Het versterkt de lipidenbarrière, waardoor de huid beter bestand is tegen externe factoren.

Regelmatig gebruik van Exposome Protect Light Cream SPF50 biedt de huid uitgebreide bescherming tegen UV-straling en schadelijke omgevingsfactoren zoals smog en oxidatieve stress. De huid wordt diep gehydrateerd, glad en stralend, en de tekenen van vermoeidheid en rimpels worden verminderd. De crème maakt de huid fris, beschermd tegen omgevingsinvloeden en klaar voor de dagelijkse uitdagingen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng ongeveer 1 g crème gelijkmatig aan op de gereinigde gezichtshuid, 15-20 minuten vóór blootstelling aan de zon. Opnieuw aanbrengen na 2-3 uur en wanneer het product is afgeveegd of afgespoeld. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoaat, Dibutyl Adipaat, Ethylhexyl Salicylaat, Isopropyl Myristaat, Glycerine, Ethylhexyl Dimethyl PABA, Kalium Cetyl Fosfaat, Cetearyl Alcohol, Propaandiol, Fenylbenzimidazool Sulfonzuur, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyl Triazine, Ethylhexyl Triazon, Methyleen Bis -Benzotriazolyl Tetramethylbutylfenol, Vitis Vinifera zaadolie, Vaccinium Vitis-Idaea fruitextract, Prunus Persica-bloemextract, betaïne, trehalose, gluconolacton, tocoferylacetaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, Calcium , decylglucoside, citroenzuur, xanthaangom, parfum, propyleenglycol, natriumbenzoaat, Natriumhydroxide, Fenoxyethanol. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118149
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539722475

Nacomi Next Level...

€ 10,40
group_work Cookie toestemming