• Nieuw
Nacomi Next Level Hydraterende gezichtscrème met elektrolyten 40 ml

Nacomi Next Level Hydraterende gezichtscrème met elektrolyten 40 ml

€ 9,40
Inclusief belasting
118152

De crème is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar intense hydratatie en verbeterde huidelasticiteit

1
Aantal

Nacomi Next Level Hydraterende gezichtscrème met elektrolyten 40 ml

De crème is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar intense hydratatie en verbeterde huidelasticiteit. De unieke formule werkt als een "vulmiddel" op de huid en herstelt het jeugdige uiterlijk en de natuurlijke glans. Dankzij een cocktail van hydraterende ingrediënten en elektrolyten voedt deze crème diep, ondersteunt de regeneratie en versterkt de beschermende barrière van de huid.

Belangrijkste ingrediënten en hun effecten:

-Trehalose, niacinamide en hyaluronzuur: Trehalose beschermt de huid tegen oxidatieve stress en ondersteunt de natuurlijke regeneratie ervan. Niacinamide versterkt de lipidenbarrière, verbetert de hydratatie, maakt rimpels glad en verbetert de elasticiteit van de huid. Hyaluronzuur in vier vormen werkt op vele niveaus en zorgt voor langdurige hydratatie, zowel op het oppervlak van de huid als in de diepere lagen, vult rimpels op en verstevigt de teint.

-Propaandiol, glycerine en betaïne: deze ingrediënten zijn verantwoordelijk voor intense hydratatie. Ze trekken vocht aan en houden het vast, waardoor de huid langdurig gehydrateerd blijft. Betaïne kalmeert bovendien de huid en versterkt de beschermende barrière, waardoor waterverlies en irritatie wordt voorkomen.

-PHYSIOGENYL® POEDER: Dit complex van mineralen en sporenelementen verhoogt snel de ATP-synthese in de huidcellen, waardoor deze energie krijgt. Binnen een uur geeft het de huid nieuwe vitaliteit, waardoor de algehele conditie en regeneratie wordt verbeterd.

-Ectoïne en panthenol : Ectoïne fungeert als een natuurlijk beschermend schild en beschermt de huid tegen agressieve omgevingsfactoren en stress. Gecombineerd met panthenol verzacht het irritaties, verbetert het uiterlijk van de huid en egaliseert de kleur, waardoor de natuurlijke glans wordt hersteld.

De crème voorziet de huid van intense, langdurige hydratatie, waardoor deze elastisch, zacht en soepel wordt. Dankzij de werking op meerdere niveaus van vochtinbrengende ingrediënten wordt de huid voller, steviger en zijn fijne rimpels minder zichtbaar. De natuurlijke glans en het gezonde uiterlijk van de huid worden hersteld en de beschermende barrière wordt versterkt, waardoor langdurig comfort en bescherming tegen externe factoren wordt gegarandeerd. Deze crème is een ideale oplossing voor mensen die huidverouderingsprocessen willen tegengaan en tegelijkertijd een diepe hydratatie en intensieve regeneratie willen bieden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op de gereinigde gezichtshuid. Masseer zachtjes en laat staan tot het volledig is opgenomen. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , propaandiol, glycerylstearaat, ethyloleaat, propylheptylcaprylaat, gehydrogeneerde farneseen, cetearylalcohol, glycerine, niacinamide, trehalose, panthenol, polyglyceryl-6-palmitaat/succinaat, gehydrolyseerd gistextract, maltodextrine, natrium-PCA, ectoïne, betaïne, Hyaluronic Acid , Natriumhyaluronaat, gehydrolyseerd hyaluronzuur, natriumhyaluronaat kruispolymeer, Magnesium PCA, zink PCA, mangaan PCA, inuline, cellulose, fructose, glucose, lecithine, glycinesojaolie, tocoferol, tocoferylacetaat, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, tetranatriumglutamaatdiacetaat, cetylhydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerine, cellulosegom, xanthaangom, melkzuur, polyglucuronzuur, parfum, Raspberry , benzylglycol, natriumhydroxide, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, fenoxyethanol. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118152
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539722536

Nacomi Next Level...

€ 9,40
group_work Cookie toestemming