Paranit Shampoo elimineert luizen en neten 100 ml

Paranit Shampoo elimineert luizen en neten 100 ml

€ 16,90
Inclusief belasting
117668

Een medisch hulpmiddel bedoeld om luizen en neten te bestrijden

1
Aantal

Paranit Shampoo elimineert luizen en neten 100 ml

Een medisch hulpmiddel bedoeld om luizen en neten te bestrijden. Het kan worden gebruikt door volwassenen en kinderen ouder dan 2 jaar. De handige shampoovorm maakt eenvoudig gebruik onder vrijwel alle omstandigheden mogelijk.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een geschikte hoeveelheid shampoo aan op droog haar. Verdeel het preparaat gelijkmatig over de gehele lengte van het haar en bedek al het haar en de hoofdhuid grondig. Masseer het product, waarbij u speciale aandacht besteedt aan het gebied achter de oren en boven de nek. Laat de shampoo 10 minuten op je haar zitten. Maak je haar nat met water en laat het product schuimen. Was je haar en spoel de shampoo vervolgens grondig uit. Kam nat haar met een kam met fijne tanden. Herhaal het proces na 7 dagen.

SAMENSTELLING

Vloeibare paraffine, laurylalcohol geëthoxyleerd met 4 mol ethyleenoxide, geëthoxyleerd lauraalsulfaat monoisopropanolamine, diethanolamide van vetzuren uit Coconut , acrylzuurcopolymeer, isododecaan, fenehylacetaat, citronellol, isomeren van nerolidol, fenethylalcohol, beta-wonone, linalool , Limoneen, Geraniol, Citronellylacetaat, Fenylaceetaldehyde. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117668
veel

Specifieke referenties

EAN
5400951003597

Paranit Shampoo elimineert...

€ 16,90
group_work Cookie toestemming