Farmona Jantar Lamellar haarshampoo 300 ml

Farmona Jantar Lamellar haarshampoo 300 ml

€ 6,80
Inclusief belasting
117671

De formule op basis van lamellaire structuren hydrateert en regenereert het haar intensief

1
Aantal

Farmona Jantar Lamellar haarshampoo 300 ml

Een geavanceerd haarverzorgingsproduct, perfect voor degenen die gezond en glanzend haar willen. De formule op basis van lamellaire structuren hydrateert en regenereert het haar intensief, waardoor de natuurlijke glans en het gezonde uiterlijk worden hersteld. De shampoo maakt de haarvezels glad, waardoor ze zacht en zijdeachtig aanvoelen. Het beschermt ze tegen de schadelijke effecten van externe factoren zoals vervuiling, UV-straling en hittestyling. De zachte formule is geschikt voor alle haartypes, zonder hoofdhuidirritatie te veroorzaken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een geschikte hoeveelheid shampoo aan op met water bevochtigd haar. Masseer tot schuim ontstaat. Spoel vervolgens af met water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), ammoniumlaurylsulfaat, glycerine, cocamidopropylbetaïne, caprylyl / caprylglucoside, Amber , gehydrolyseerde jojoba-esters, arginine HCl, serine, hydroxypropylguarhydroxypropyltrimoniumchloride, tarwe-aminozuren, threonine, soja-aminozuren, decylglucoside, propyleen Glycol, natriumchloride, melkzuur, dinatrium-EDTA, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum (geur), benzylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117671
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
5900117980866

Farmona Jantar Lamellar...

€ 6,80
group_work Cookie toestemming