• Nieuw
Bandi Tricho Shampoo, fysiologisch bad voor hoofdhuid en haar, 400 ml

Bandi Tricho Shampoo, fysiologisch bad voor hoofdhuid en haar, 400 ml

€ 18,60
Inclusief belasting
118225

Fysiologische badshampoo voor hoofdhuid en haar

0
Aantal

Bandi Tricho Shampoo, fysiologisch bad voor hoofdhuid en haar, 400 ml

Fysiologische badshampoo voor hoofdhuid en haar is een delicaat product dat de hoofdhuid en het haar effectief reinigt van onzuiverheden, terwijl het natuurlijke huidmicrobioom wordt versterkt. Dankzij de unieke formule kan de shampoo worden aangepast aan de individuele behoeften - voeg gewoon het geselecteerde Tricho-extract uit de serie toe om extra verzorgende eigenschappen te verkrijgen die zijn afgestemd op het huid- en haartype. De shampoo is verrijkt met actieve ingrediënten zoals prebiotica en probiotica die helpen de balans van de hoofdhuid te behouden, zijdeproteïnen die de conditie van het haar verbeteren en pepermunt die een verfrissende werking heeft. Bovendien verzacht allantoïne irritaties en ondersteunt provitamine D3 de regeneratie van de huid.

Actie:

-Reinigt voorzichtig de hoofdhuid en het haar

-Ondersteunt het natuurlijke huidmicrobioom

-Verbetert de conditie van het haar

-Kan gepersonaliseerd worden door toevoeging van Tricho-extract

Actieve ingrediënten: allantoïne, pepermunt, prebiotica, probiotica, zijdeproteïnen, provitamine D3.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel het preparaat over de hoofdhuid en het haar, voer een zachte massage uit, spoel vervolgens grondig af met lauw water en herhaal de procedure.

Als u een specifiek hoofdhuidprobleem heeft, voeg dan vóór het eerste gebruik ongeveer 75 druppels van het geschikte tricho-extract toe aan de shampoofles.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , natriumlauroylmethylisethionaat, cocamidopropylbetaïne, glycerine, natriummethyloleoyltauraat, polysorbaat 20, natriumchloride, propyleenglycol, coco-glucoside, laurylglucoside, Olive Oil PEG-7-esters, polyquaternium-53, gehydrolyseerde zijde, allantoïne , Melkzuur, Mentha Piperita (pepermunt) bladextract, alfa-glucanoligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Juice , hydroxypropylcyclodextrine, maltodextrine, Lactobacillus, 7-dehydrocholesterol, caprylylglycol, dinatrium-EDTA, ethylhexylglycerine, 1,2-hexaandiol, hydroxyacetofenon, Parfum / geur, fenoxyethanol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118225
veel

Specifieke referenties

EAN
5901138905135

Bandi Tricho Shampoo,...

€ 18,60
group_work Cookie toestemming