Nivea Cellular Expert Lift Bakuchiol Anti-Aging Daggezichtscrème SPF30 50 ml

€ 14,90
Inclusief belasting

Verbetert zichtbaar de contouren van het gezicht

Aantal
1

Nivea Cellular Expert Lift Bakuchiol Anti-Aging Daggezichtscrème SPF30 50 ml

Anti-Age Dagcrème SPF 30 is een geavanceerd product dat de gezichtscontouren zichtbaar verbetert met behulp van krachtige anti-aging ingrediënten van de nieuwe generatie. Pure Bakuchiol, een actief anti-verouderingsingrediënt, ondersteunt processen die de collageenproductie stimuleren, slechts 4 uur na het aanbrengen. Helpt de huiddichtheid te herstellen. Micro- en macromoleculair hyaluronzuur, bekend om hun hydraterende en gladmakende eigenschappen, helpen rimpels te verminderen.

Bewezen resultaten:

- NA 1 WEEK: De huid is merkbaar gladder, steviger en elastischer. De gezichtscontour wordt duidelijker gedefinieerd en de huid wordt gevoed.

- NA 2 WEKEN: Diepe rimpels zijn zichtbaar verminderd. De huid ziet er jonger, gladder en merkbaar elastischer uit.

- NA 4 WEKEN: De beschermende barrière van de huid wordt versterkt en is voorbereid om het antiverouderingsproces te ondersteunen.

Voordelen:

-Bevat pure bakuchiol en micro- en macromoleculair hyaluronzuur.

-Verbetert zichtbaar de gezichtscontouren.

-Herstelt de huidstructuur.

-Vermindert diepe rimpels.

-Bevat UVA/UVB SPF 30 beschermende filters.

-Laat de huid merkbaar gladder, steviger en elastischer achter.

Deze geavanceerde combinatie van ingrediënten maakt van de Anti-Age crème een alomvattende formule die de strijd tegen de tekenen van huidveroudering ondersteunt en tegelijkertijd bescherming biedt tegen UVA/UVB-straling.

HOE TE GEBRUIKEN

Iedere ochtend aanbrengen op de grondig gereinigde huid van gezicht en hals. Vermijd het gebied rond de ogen. Masseer zachtjes in de huid met cirkelvormige bewegingen, beginnend bij de nek en naar boven toe werkend

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, methylpropaandiol, tapiocazetmeel, ethylhexylsalicylaat, butylmethoxydibenzoylmethaan, dicaprylylcarbonaat, bis-ethylhexyloxyfenol methoxyfenyltriazine, cetearylalcohol, ethylhexylstearaat, fenylbenzimidazoolsulfonzuur, ethylhexyltriazon, glycerylstearaat, behenylalcohol, triisostear in, Bakuchiol, Creatine, 1 -Methylhydantoïne-2-imide, natriumhyaluronaat, tocoferol, natriumstearoylglutamaat, ethylhexylglycerine, 1,2-hexaandiol, xanthaangom, trinatrium-EDTA, natriumhydroxide, natriumchloride, fenoxyethanol, natriumsulfaat, parfum, CI 15985, CI 16035. Volledig, de actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115365
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4005900933522

Nivea Cellular Expert Lift...

€ 14,90
group_work Toestemming voor cookies