• Nieuw
Givenchy Pi Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

Givenchy Pi Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

€ 54,00
Inclusief belasting
118173

Eau de toilette voor mannen

1
Aantal
Laatste items in voorraad

Givenchy Pi Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

Givenchy Pi Eau de Toilette is een houtachtig-oosterse geur voor mannen die graag grenzen overschrijden en nieuwe sensaties zoeken. Gesymboliseerd door de Griekse letter π (Pi), benadrukt deze geur charisma en kracht door een unieke combinatie van houtachtige noten en sensuele benzoë. Gelanceerd in 1998, is Givenchy Pi uitgegroeid tot de favoriete keuze van mannen met een sterk karakter.

Topnoten: Mandarijn

Hartnoten: den, infinium

Basisnoten: ijzerhout, benzoë

De geur opent met frisse tonen van mandarijn gecombineerd met aromatische dennennaalden. In het hart van de compositie bloeit een mysterieus infinium, dat diepte toevoegt. De geurbasis, samengesteld uit exotisch ijzerhout en benzoëkristallen, introduceert een sensuele en blijvende noot, waarbij kracht en verfijning worden benadrukt. Givenchy Pi is de perfecte geur voor mannen die op zoek zijn naar unieke en gedurfde aroma's.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Alcohol, Aqua ( Water ), Parfum (Geur), Coumarine, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Limoneen, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Butyle-Ne Glycol Dicaprylaat/Dicapraat, Citro-Nellol, Bht, Citral, Benzyl Benzoaat, Gera-Niol, Isoeugenol, Alpha -Isomethylionon, Ci 19140 ( Yellow 5 ), tocoferol, Ci 14700 ( Red 4). De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

118173
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3274872395503

Givenchy Pi Eau de Toilette...

€ 54,00
group_work Cookie toestemming