• Nieuw
Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum voor Dames 100 ml

Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum voor Dames 100 ml

€ 45,40
Inclusief belasting
118166

Eau de Parfum voor vrouwen

1
Aantal

Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum voor Dames 100 ml

Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum is een sensuele, oriëntaals-bloemige geur die je meeneemt naar een exotische wereld vol wilde natuur en mysterieuze bloemen. De geur straalt zelfvertrouwen en energie uit, geschikt voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Topnoten: Granaatappel

Hartnoten: Lotus, orchidee

Basisnoten: viooltje, amber, mahonie, muskus

Kenmerk:

Calvin Klein Euphoria opent met een sappig, expressief aroma van granaatappel, dat soepel uitmondt in een hart vol exotische bloemen, gedomineerd door zwarte orchidee en delicate lotus. De diepte en duurzaamheid van de geur worden geleverd door basisnoten die violet, amber, muskus en mahoniehout combineren, waardoor een rijke en sensuele compositie ontstaat.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Geur, Water , Acrylaten/Octylacrylamide Copolymeer, Alfa-Isomethyl Ionon, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoaat, Benzyl Salicylaat, Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Citral, Citronellol, Coumarine, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Ethylhexyl Salicylaat, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Gehydrolyseerd Joj beide Esthers, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limoneen, Linalool, Propyleenglycol, Tetranatrium Edta, Ext. Violet 2 (Ci 60730), Green 5 (Ci 61570), Red 33 (Ci 17200), Yellow 5 (Ci). De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

118166
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
883000162505

Calvin Klein Euphoria Eau...

€ 45,40
group_work Cookie toestemming