• Nieuw
Cacharel Amor Amor Eau de Toilette voor Vrouwen 100 ml

Cacharel Amor Amor Eau de Toilette voor Vrouwen 100 ml

€ 39,60
Inclusief belasting
118164

Eau de toilette voor vrouwen

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Cacharel Amor Amor Eau de Toilette voor Vrouwen 100 ml

Cacharel Amor Amor Eau de Toilette is een bloemig-fruitige geur die ware liefde en passie viert. Deze geur is gemaakt voor vrouwen vol passie en levensvreugde en is de perfecte aanvulling voor zowel dagelijks gebruik als speciale avonden.

Topnoten: mandarijn, sinaasappel, zwarte bessenbladeren, bergamot, zwarte bessen

Hartnoten: Lelietje-van-dalen, roos, jasmijn, lelie, abrikoos

Basisnoten: Amber, muskus, vanille, jeneverbes Virginia, tonkaboon

Cacharel Amor Amor is een geur die opent met sappige, fruitige tonen van citrus en zwarte bessen. In het hart explodeert een boeket bloemen - jasmijn, roos, lelie en lelietje-van-dalen - die subtiel combineren met abrikozentonen, waardoor de geur zacht en zoet wordt. De compositie eindigt met een sensuele basis van vanille, amber, muskus en tonkaboon, wat diepte en warmte toevoegt. Het is de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar extase van de liefde en zichzelf willen omhullen met een geur vol emoties en passie.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Alcohol, Parfum / Geur, Aqua / Water , Limoneen, Hydroxycitronellal, Citronellol, Coumarine, Bht, Geraniol, Linalool, Anijsalcohol, Citral (FIL B30454/1). De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

118164
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3360373063680

Cacharel Amor Amor Eau de...

€ 39,60
group_work Cookie toestemming