• Nieuw
Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette voor Vrouwen 30 ml

Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette voor Vrouwen 30 ml

€ 16,40
Inclusief belasting
118170

Eau de toilette voor vrouwen

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette voor Vrouwen 30 ml

Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette is een verkoelende, frisse en intens verfrissende geur, perfect voor onafhankelijke en moderne vrouwen. Dompel jezelf onder in een oceaan van eindeloze frisheid die de natuurlijke schoonheid en vrijheid perfect benadrukt.

Topnoten: Ananas, citroen, lelie, lotus, melon , zwarte bes, calon

Hartnoten: jasmijn, lelietje-van-dalen, roos, noordelijke waterlelie, meidoorn, honing, lotus

Basisnoten: Framboos, muskus, sandelhout, violet, bramen, vetiver, perzik, vanille

De geur opent met sappige fruitige tonen van ananas, meloen en citroen, gecombineerd met delicate accenten van lelie en lotus. In het hart van de compositie bloeit een rijk boeket bloemen - jasmijn, lelietje-van-dalen, rozen en waterlelies, met een subtiele toevoeging van honing. De basis van de geur, gemaakt van muskus, vetiver, vanille en sandelhout, geeft het diepte en sensualiteit.

Davidoff Cool Water Woman is de perfecte keuze voor overdag, vooral tijdens de warme maanden, dankzij de frisse, aquatische en bloemige tonen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Alcohol denat., water, geur, limoneen, hydroxycitronellal, linalool, hexylcinnamal, benzylsalicylaat, ethylhexylmethoxycinnamaat, alfa-isomethylionon, benzofenon-3, ethylhexylsalicylaat, citronellol, butylmethoxydibenzoylmethaan, citral, propyleenglycol, isoeugenol, dinatriumedta, Acrylaten/octylacrylamide-copolymeer, gehydrolyseerde jojoba-esters, ext. D&C Violet nr. 2 (Ci 60730). Periode na opening (Pao): Spray/Splash: 36M Bemonstering: vrijgesteld. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

118170
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3414202011820

Davidoff Cool Water Woman...

€ 16,40
group_work Cookie toestemming