• Nieuw
Hugo Boss XY Men Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

Hugo Boss XY Men Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

€ 34,00
Inclusief belasting
118174

Eau de toilette voor mannen

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Hugo Boss XY Men Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

Hugo XY Eau de Toilette is een geur gecreëerd voor zelfverzekerde en moedige mannen die niet bang zijn om risico's te nemen, vooral op het gebied van gevoelens. Deze geur weerspiegelt sensualiteit en mannelijkheid op een unieke manier, kenmerkend voor modehuis Hugo Boss. Hugo XY, uitgebracht in 2007, is een houtachtige en aromatische compositie, perfect voor mannen die waarde hechten aan elegantie en expressiviteit.

Topnoten: perenblad, citroen, bergamot

Hartnoten: munt, basilicum

Basisnoten: Patchouli, muskus, ceder

De geur opent met frisse, fruitige tonen van perenblad, citroen en bergamot, die de compositie energie en lichtheid geven. In het hart zit een verfrissende mix van munt en basilicum, die een verfrissend, kruidig accent introduceert. De basis van de geur, gemaakt van patchouli, muskus en cederhout, voegt diepte, sensualiteit en duurzaamheid toe, waardoor een elegant en mannelijk aroma ontstaat dat het charisma van de drager perfect benadrukt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat, Parfum/Geur Aqua / Water , Linalool, Citronellol en Citral. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

118174
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
737052130934

Hugo Boss XY Men Eau de...

€ 34,00
group_work Cookie toestemming