• Nieuw
Lanvin L'Homme Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

Lanvin L'Homme Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

€ 19,60
Inclusief belasting
118175

Eau de toilette voor mannen

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Lanvin L'Homme Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

Lanvin L'Homme Eau de Toilette is een elegante en mannelijke geur die de moderniteit en verfijning van elke man perfect benadrukt. Deze geur, gecreëerd in 1997 door parfumeur Albert Morillas, biedt de perfecte combinatie van frisse en aromatische tonen die energie en charisma toevoegen aan je dagelijks leven.

Topnoten: Bergamot, mandarijn, neroli

Hartnoten: kardemom, lavendel, munt, peper, salie

Basisnoten: Amber, muskus, sandelhout, vanille

De geur opent met verfrissende tonen van bergamot, zoete mandarijn en het bloemige aroma van neroli, die verweven zijn met verse munt. Het hart van de compositie wordt gedomineerd door sensuele lavendel en salie, verrijkt met een scherpe toon van peper en kardemom, wat mannelijkheid aan de geur toevoegt. De basis van de geur bestaat uit warme accenten van amber en sandelhout, geaccentueerd door sensuele muskus en zoete vanille, wat een intrigerend en langdurig einde creëert.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat.- Parfum- Aqua - Linalool- Limonene- Benzophenone-1- Bht- Citronellol- Citral- Geraniol- Isoeugenol- Ci 60730- Ci 42090- Ci 14700. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

118175
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3386461515732

Lanvin L'Homme Eau de...

€ 19,60
group_work Cookie toestemming