• Nieuw
Lolita Lempicka Mon Premier Eau de Parfum voor Dames 100 ml

Lolita Lempicka Mon Premier Eau de Parfum voor Dames 100 ml

€ 46,00
Inclusief belasting
118176

Eau de Parfum voor vrouwen

3
Aantal
Laatste items in voorraad

Lolita Lempicka Mon Premier Eau de Parfum voor Dames 100 ml

Lolita Lempicka Mon Premier Parfum Eau de Parfum is een uiterst verslavende en hypnotiserende geur, als een verboden vrucht verborgen in een betoverd bos. Een bloemige en fruitige compositie gericht op vrouwen met een sterke persoonlijkheid en unieke charme, perfect voor avonden en speciale gelegenheden.

Topnoten: steranijs, klimop, kers

Hartnoten: Amaryllis, viooltje, zoethout, iris

Basisnoten: muskus, chocolade, tonkaboon, vanille, vetiver

De geur opent met een frisse, zoete combinatie van klimop, steranijs en sappige kers. Het hart van de compositie brengt aroma's van zoethout, viooltjes, amaryllis en delicate iris met zich mee, die de geur een subtiele diepte geven. De unieke basis bestaat uit sensuele tonen van vanille, praliné, muskus, vetiver en tonkaboon, wat zorgt voor een warme, sensuele afdronk.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Alcohol, Parfum (Geur), Aqua ( Water /Eau), Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoaat, Bht, Ci 60730 (Ext. Violet 2), Ci 17200 ( Red 33), Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Citronellol, Coumarin , Geraniol, Limoneen, Linalool, Benzylbenzoaat. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

118176
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3760269849303

Lolita Lempicka Mon Premier...

€ 46,00
group_work Cookie toestemming